Yale vorkheftrucks

Elektrische en verbrandingsmotor heftrucks van Yale zijn energie-efficiënte elektrische en diesel heftrucks die hoge prestaties leveren. Deze heftrucks hebben een bewezen hogere restcapaciteit hebben tov andere bekende merken.Elektrische trucks van Yale met 4 wielen zijn verkrijgbaar in een reeks voltage-opties met zowel een conventioneel als een drop battery box ontwerp. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala van veeleisende toepassingen.

ERP22-35VL-4-Wheel-Electric-Counterbalanced-Main

Elektrische vorkheftruck met 4 wielen tot 3,5 ton

ERP40-50VM-4-Wheel-Electric-Counterbalanced-Main

Elektrische vorkheftruck met 4 wielen , 4 ton t/m 5,5 ton op 600 mm.

 

Trucks met interne verbrandingsmotor

Yale LPG en diesel heftrucks hebben een reputatie van wereldklasse voor sterkte en duurzaamheid in de zwaarste industriële toepassingen. Yale heeft een ongeëvenaard erfgoed in het ontwerpen en produceren van een breed scala van LPG en diesel heftrucks, van de standaard modellen in de LX-serie tot de premium configuraties van de Yale Veracitor  VX serie.

De Yale LX-serie van LPG en diesel heftrucks is ontworpen om een hoge productiviteit te leveren in middelzware en intensieve toepassingen.

De Yale Veracitor VX-reeks van diesel-en LPG-vorkheftrucks is ontworpen voor een maximale productiviteit en zuinig brandstofverbruik om te voldoen aan specifieke behoeften van de klant. Een breed scala aan capaciteiten en motorconfiguraties bieden veelzijdigheid voor een verscheidenheid aan toepassingen en industrieën.

GDPGLP60-70VX-Diesel-LPG-Forklift-Truck-Main

Vorkheftrucks met contragewicht met diesel- of LPG-motor GDP/GLP60-70VX

GDPGLP80-90VX-Diesel-LPG-Forklift-Truck-Main

Vorkheftrucks met contragewicht met diesel- of LPG-motor GDP/GLP80-90VX (8000-9000kg)

GDP80-160DC-EC-Heavy-Duty-Forklift-Truck-Main

Zwaar uitgevoerde vorkheftruck GDP80-160DC – EC (8000-16000kg)

 

Doosan / Daewoo: degelijk en betrouwbaar

Het Koreaanse Daewoo heeft in 1995 de licenties van Caterpillar vorkheftrucks overgenomen en bouwt deze degelijke en betrouwbare machines nu onder eigen naam in Korea. De machines van Daewoo hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Langhout Intern Transport heeft al 12 jaar ervaring met Daewoo en heeft er uitstekende ervaringen mee, sinds 2007 is het bedrijf Daewoo over gegaan in handen van de familie Doosan.